Er dette neste iPhone?

Mer og mer tyder på at delene som viser en ny bakside vil bli den nye iPhone. I går dukket det opp en video som viser hvordan det hele ser ut. Som vanlig ser det vesentlig bedre ut på video enn bilder.

Hva tror du - er dette den nye iPhone?

Hu5um

Ser lovende bra ut, ser frem til den blir lansert!

Eneste jeg stusset på var designen nede på den. Logikken i designen forsvant syns jeg når 3.5mm kontakten var under, mtp på høyttaler grill-designet.

Tula

Om de endrer ladepluggen, så dropper jeg denne utgaven i allefall.
Har iPhone, iPad og div iPods som bruker samme lader og div dockinger,
så om de endrer den, vil mange ha masse, masse tilbehør som blir ubrukelig.
Og en evnt overgang vil ikke være greit nok heller.

Om iPhone blir større enn den er nå, så håper jeg de lager en Nano-utgave.
De store mobilene passer sikker godt til voksne menn, men vi som har litt mindre hender, så blir de gange så uhåndterlige...

freddjoh

Får ikke den videoen til å spilles av jeg.

JasKo

Skal jeg fortsette med iPhone bør den nye iOS ha mange flere funksjoner. Slikt designet er nå er jeg ikke overbevist. Rett og slett skuffet. Nå er det bare iOS 6 som kan redde den.

sveintore78

Enig med JasKo, Fortsetter de med like lite funksjoner som det de har nå, så taper de kampen. Android tar sjumilssteg, iOS hopper såvidt fremover.

mintio

Håper flere tenker som "Tula"

Da blir det mindre ventetid på Iphone 5 ! :D

FriDag

Hvis den blir seende sånn ut tror jeg ikke det blir lang ventetid på den.

freddjoh

For meg som har en 4S ser jeg ikke hva som skal kunne gjøre en iPhone 5 så uimotståelig.

Om den kunne ha drag & dropp adgang til mapper og filer uten å måtte gå gjennom iTunes samt støtte for flere filmformater så ville det vært kjekt. Men dette kommer nok ikke...

EINmid

Men hva om den nye iPhonen inneholder skikkelig avansert Near Field Technologi?
At du liksom kan lade telefonen hvis man legger den oppå en plate, sånn som jeg vet man kan med utvalgte batterier. Og at all musikk skal streames trådløst. At den lille porten er ett skritt i retningen mot en kabelfri hverdag, MEN at man har muligheten for å kable den med den nye porten. Det hadde vært no, OM DETTE BLIR GJORT SØMLØST.

Wavelength

Galaxi S3 har induksjonslading som tilbehør. Så en skal ikke se bort fra at dette blir en realitet med iPhone 5. Hva gjelder musikk og video finnes allerede iCloud og iTunes Match som kan gjøre mye av det du nevner. En utvidelse er nok ikke langt unna.

Selv bruker jeg ikke porten til annet enn lading.

nubbiz

Ser fortsatt ut som om rammen rundt er ment som antenne, så kanskje bakdelen er delt i 3 pga. NFC og/eller NFT?

geekus

Hvis baksiden på den nye iPhone ser sånn ut blir jeg skuffet! Jeg har ikke lyst på en større iPhone, og baksiden så heller ikke bra ut. :/ Flaks at jeg har en 4S og at Apple har flere kunder enn meg. :P

famouskenneth

håper de holder på tykkelsen, blir den tynnere enn iphone 4/4s så blir den ukomfortabel å holde i.

ameneon

Noen som tror den presenteres nå på WWDC og er i salg i sommer? :-)

sveintore78

Det hadde jo vært lurt for å stoppe Samsungen iallefall.. Men jeg tviler sterkt.

AppleiP

Noen som tror den presenteres nå på WWDC og er i salg i sommer? :-)
Å, det håper jeg :-)

Nikoraisan

Noen som tror den presenteres nå på WWDC og er i salg i sommer? :-)
Tror - Nei.
Håper - Ja.

trondrm

Blir nok kun iOS 6 som presenteres på mandag. Telefonen og iOS 6 lanseres høyst sannsynlig sammen til høsten.

Har inntrykk av at veldig mange hopper av iPhone nå og tror Apple vil tape brukere på bli så akterutseilt som det ser ut til at de blir nå. Konkurransen er hardere enn noen gang og de nye Android-mobilene er svært interessante. Windows Mobile har jeg ikke sett på, men de er visst innbydende de også.

Det kan virke som om Apple vil nøye seg med de kundene som absolutt vil ha iPhone og kun det.

hpn909

JasKo, hvilke funksjoner savner du?
--
MacBook Pro, iPad, iPhone

joheri

Jeg savner ikke veldig mange funksjoner, MEN dette savner jeg:

- en filbehandler på linje med Finder i OS X. Ikke nødvendigvis ned på rotnivå, men et eget avsatt område for lagring av dokumenter, musikk og filmer.

- muligheten til å legge til alle slags filer direkte fra Mail appen, hvor man kan velge filer fra overnevnte filstruktur og gjerne dropbox tilsvarende.

Utover det er iOS bunnsolid i mine øyne.

hpn909

Det jeg ikke forstår er hvorfor ikke 1881 virker på samme måte som på Android, at den søker på innkommende nummer. Eneste jeg savner.
--
MacBook Pro, iPad

i-Simen

Galaxi S3 har induksjonslading som tilbehør. Så en skal ikke se bort fra at dette blir en realitet med iPhone 5. Hva gjelder musikk og video finnes allerede iCloud og iTunes Match som kan gjøre mye av det du nevner. En utvidelse er nok ikke langt unna.

Selv bruker jeg ikke porten til annet enn lading.

webOS har hatt dette i tre år nå. Selv kunne jeg ønske Apple så mer på webOS, de har mye å lære på hvordan iOS evt. kunne forbedres.

seabourne

Har Apple mistet grepet? Hvis de virkelig kommer opp med en ladeport som gjør at jeg ikke får brukt telefonen på dockingene mine, kommer jeg jo ikke til å skaffe meg den. Merkelig konsept ...

kvasbo

Apple har hatt samme ladeport i over ti år nå, og en iPod fra 2001 er faktisk kompatibel med deler av utstyret til en iPhone fra 2012.

Sammenlikne dette med alle andre fabrikanter, og du vil se at Applebrukere har hatt det fantastisk lett ifm tilbehør i hele denne perioden.

Dersom det er gode tekniske grunner til det ser jeg ikke det helt store problemet med å bytte pluggstandard nå, får bare håpe den varer i ti år til (eller at man går vekk fra kabler til annet enn lading - Bluetooth og Wifi gjør jobben helt fint).

Induksjonslading er moro i teorien, men jeg foretrekker kabel. Altfor lav ladehastighet med induksjon, og med stadig større batterier blir dette et større og større problem.

(Jeg må bytte ut en del stæsj jeg også, så litt irriterende er det jo, tipper imidlertid det kommer en overgang som iallfall støtter strøm, audio og usb).

gutisuperman

Hvis dette blir den nye iPhone blir jeg storfornøyd, for da kjøper jeg heller iPhone 4S som blir satt ned en tusenlapp i pris. Vil hverken ha større skjerm eller en tynnere utgave, ei heller ny ladeplugg! Har flere dockinger som jeg bruker til iPaden og iPhonen, så den vil jeg beholde.

Med mindre det er kraftige maskinvareoppgraderinger i bildet blir det nok 4S på meg om den nye utgaven blir seende slik ut.

trygve

Lurer på et par ting: Hvis dette er baksiden av en ny iPhone, ville ikke kanten rundt vært borte? Her sitter antennene, noe alle vet om man har bytta baklokk noen ganger (For eks. med de fra www.ifixit.com) På den andre siden, om det var en forside, ville det vært skjerm foran på den, ikke et eplemerke og teksten iPhone. Muffins, anyone?

Dette er åpenbar svindel.

T:-)

PS: Apple vil ikke komme med plast, noe svindelen over tydelig er laget av. Glass og stål! Plast er for kopiister som Galaxy III!

lasttodie73

Vil vel være ekstremt om de skulle skifte ut ladeporten på tlf, men ny ladeport nye dockinger mer penger til Apple :) he he. er ingen Apple hater men bruker ikke Apple produkter lenger, er ikke helt komfortabel med hvordan de styrer ting. men for all del de lager mye bra så det skal bli spennende å se om dette er en del av en ny iPhone.

seabourne

Det spiller ingen rolle hvor lenge ladeporten har eksistert. Jeg har kjøpt diverse dockinger fordi de er kompatible med nettopp denne porten, og er ikke det minste interessert i bruke tusenvis av kroner på å bytte ut disse, bare fordi noen huer i Apple har "tenkt".

Jeg er en av dem som sverger til iDevices, men hvis de gjennomfører dette, kommer jeg til å ta en titt på andre når iPhonen blir utslitt.

Håper denne videoen er en bløff.

Bjarne80

Er vel ein klarsak at apple måtte før eller senere bytte ut sin standar ladekontakt:
http://www.idg.no/computerworld/article137381.ece